سانترال و دوربین مداربسته شبکه، از ابزارها و وسایلی هستند که امروزه و در عصر جدید از آن استفاده میشود. در ابتدا بهتر است اندکی در رابطه با این دو ابزار سانترال و دوربین شبکه توضیحاتی بدهیم تا کلیتی از آن برای شما واضح شود.
ابتدا به شرح و توضیحی درمورد سانترال میپردازیم:
سانترال چیست؟
در هر محیط سازمانی یا شرکتی برای داشتن یک شبکه کوچک ارتباطی از سانترال استفاده میکنند، تا بتوانند به وسیله آن ارتباطات بین افراد را در قسمتهای مختلف آن برقرار کنند.
این دستگاه، یکی از پرکاربردترین دستگاهها در دنیای مخابرات میباشد، و طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است و میتوان گفت تقریبا تمامی مجموعهها از یکی دونفره تا مجموعهها و سازمانهای بزرگ به آن نیازمند هستند.
امروزه و در عصر حاضر با پیشرفت علم و فناوری، کیفیت و سرعت عمل کارها بالا رفته، و همچنین در زمینه مخابرات نیز بسیاری ازکارها سرعت بیشتری نسبت به گذشته پیدا کرده است.؛ یکی از دلایلی که در این امر میتوان به آن اشاره نمود، پیشرفت و به روز شدن دستگاههای سانترال میباشد.
بازسازی منزل و بکارگیری دوربین مداربسته
مزیتهای استفاده از سانترال
- راحتی در ارتباطات
- در توضیح این مورد باید گفت که سانترال دوربین مداربسته و شبکه موجب بهتر شدن ارتباطات میشوند و روند کار را تسهیل میبخشند
- کاهش هزینهها در بلند مدت
- استفاده از کنفرانس صوتی و تصویری
- تلفن گویا و یا به عبارت دیگر اپراتور خودکار
- صف انتظار مشتریان
- بدون هزینه هنگفت
- ضبط تمامی مکالمات
- محدود کردن تماسها
- افزایش راندمان کاری
تماس تصویری
سانترال تجاری و سانترال غیر تجاری
در قسمت تجاری آن یک شرکت دستگاه فیزیکی با امنیت بالا در اختیارتان قرار میدهد و شما با توجه به نیاز خود از آن بهره میبرید.
سانترالهای تجاری در مدلهای آنالوگ و تحت شبکه وارد بازار شدهاند.
علاوه بر موارد ذکر شده باید بیان داشت که:
سانترالهای پرظرفیت در سریهای مختلفی مانند: TDA، TDE و مرکز تلفن NS وارد بازار و عرصه رقابت شدهاند.
سانترالهای TDA جز سانترالهای آنالوگ بوده و ارتباط با آنها از طریق کابل USB امکانپذیر است.
سانترالهای تحت شبکه با ارتباطات با کیفیت بالا، امکانات بسیار زیاد و سرعت بینظیر در دو مدل TDE و NS تولید شده و وارد بازار میشوند.
:
البته نکتهای که لازم است در اینجا بیان شود، این است که:
سانترالهای HTS32
از جمله سانترالهای کم ظرفیت هستند، که در دستهبندی سانترالهای تحت شبکه نیز قرار دارند و میتوانند امکانات تحت شبکه را در اختیار افراد قرار دهند.
در رابطه با سانترال توضیحات جامع و مانعی بیان شد و امیدواریم که مفید واقع شده باشد.
دوربین مداربسته شبکه
دوربین شبکه پس از استفاده روز افزون از شبکه های کامپیوتری ، اولین بار در سال 1996 و توسط کمپانی َAxsis طراحی و تولید شده است.
این دوربینها برای انتقال تصاویر از پروتکل TCP/IP استفاده میکنند.
استفاده از قابلیتهای شبکه امکانات بیشتری از دوربینهای آنالوگ دراختیار کاربران قرار میدهد؛ امکاناتی که میتوان نام برد عبارتند از انتقال صدا دوطرفه، امنیت بیشتر به دلیل استفاده از کدگذاری در ارسال تصاویر و کیفیت بالاتر تصاویر که چیزی حدود 4 برابر میباشد و علاوه بر آن انتقال برق و تصویر از طریق یک کابل (POE) که واضح و روشن است که با استفاده از این قابلیت دیگر نیاز به ایجاد انشعاب مجزا برق در محل نصب برای تغذیه دوربینها نمیباشد.
لازم به ذکر است که به یک تحولی بزرگ و پیشرفتی چشمگیر اشاره نمود که عبارت است از: استفاده از پروتکل ONVIF.
این پروتکل تحول بزرگی در تولید و عرضه دوربینهای مداربسته ایجاد کرد؛ زیرا تا قبل از بکارگیری این پروتکل امکان بکارگیری چند دوربین با برندهای مختلف در یک شبکه امکانپذیر نبود.
دوربینهای آنالوگ با دوربینهای تحت شبکه تفاوت داشتند که به شرح زیر است!
برخلاف دوربینهای آنالوگ که از عبارت TVL برای کیفیت تصاویر استفاده مینمودند، دوربینهای تحت شبکه از مگاپیکسل برای نمایش کیفیت خود بهره میبرند.
امروزه دوبینهای تحت شبکه از 1 تا 25 مگاپیکسل تولید میگردند.
مزایا دوربین مداربسته شبکه
بالاترین کیفیت در دوربینهای آنالوگ 720TVL میباشد، که تبدیل آن به دیجیتال چیزی حدود 0/5 مگاپیکسل میگردد.
مطلب دیگر در استفاده از دوربینهای تحت شبکه که لازم است درباره آن بدانید، این است که این دوربینها به دستگاه ضبط تصاویر محیطی نیازی ندارند؛ به عبارت سادهتر و قابل فهمتر برای شما عزیزان: به دلیل اتصال دوربینها به شبکه شما میتوانید ضبط کننده تصاویر را در محلی دیگر به غیر محیط نصب دوربینها قرار دهید.
به طور کلی میتوان گفت که دوربینهای تحت شبکه به دلیل اتصال به شبکه دارای انعطاف پذیری بالاتری میباشند و میتوان دوربین را در هر قسمت از شبکه نصب نمود.
سانترال دوربین مداربسته و شبکه دارای مدلهای متفاوتی میباشد، که برخی از مدلهای دوربینهای تحت شبکه، دارای رم داخلی برای ضبط تصاویر هستند.
همچنین سانترال و دوربین شبکه از نظر موقعیت نصب نیز متفاوت خواهند بود؛ به صورتی که ممکن است به صورت داخلی یا بیرونی اتنخاب گردند و در نهایت متفاوت خواهند بود.
این مدل از دوربینهای مداربسته نیز مانند: دوربین مداربسته آنالوگ دارای انواع مختلفی از قبیل دام، بولت و گردان میباشند. عدهای از افراد و یا به عبارت بهتر عموم مردم تصور میکنند که، از سانترال دوربین مداربسته و شبکه نمیتوان در پروژههای بزرگ و سنگین استفاده کرد؛ درحالیکه که این باور غلط است و برخلاف تصور عمومی استفاده سانترال و دوربینهای مداربسته در پروژههای بزرگ، به خاطر عدم احتیاج به کابلکشی مجزا، حتی میتواند مقرون به صرفهتر از دوربینهای آنالوگ نیز باشند.
هنگام خرید سانترال و دوربین شبکه میبایست به قابلیت POE، رزولیشن دوربین، نوع لنز و ساختار دوربین توجه ویژه داشت.
در مورد دوربین مداربسته بیشتر بدانید
نصب دوربین مداربسته به گوشی
نصب دوربین مداربسته به تلوزیون
نصب دوربین مداربسته به خانه
نصب دوربین مداربسته مخفی در ساختمان
نصب دوربین مداربسته به کامپیوتر
نصب دوربین مداربسته کوچه
نصب دوربین مداربسته در کرج